Preklopi na glavno vsebino

Veliko več kot samo dodatek
Smučarski dodatki

Veliko več kot samo dodatek Smučarski dodatki
Smučarski dodatki5

Naglavni dodatki

Na čem vsekakor ne varčujemo? Na smučarski čeladi! Previdnostni ukrep, ki ne samo ščiti, ampak je lahko videti tudi resnično kul! Daj svoji smučarski opremi piko na i z našimi elegantnimi smučarskimi čeladami. Namig za pomerjanje: Natakni čelado, ne da bi bil pas pod brado zapet in zatresi z glavo. Če se čelada dobro prilega, ne sme nihati ali zdrsavati!

null |  barva

Pritegni poglede

Poleg čelade je pri smučanju še veliko drugih pomembnih dodatkov! Smučarska očala so nujno potrebna. Omogočajo ti jasen pogled, ščitijo te pred sončnimi žarki, ki se odbijajo na snegu in tako preprečujejo tako imenovano "snežno slepoto"! Ne pozabi, da očala pri hitrem premikanju po pobočjih ne smejo zdrsovati ali preveč pritiskati na obraz. Ne glede na to, ali so pisane, zrcalne ali enobarvne - širok izbor modelov v neštetih barvah in oblikah te pritegne na strmine.

Veliko več kot samo dodatek Smučarski dodatki

Hands on!

Ne glede na to, ali so še posebej tople s podlogo iz flisa ali narejene iz najlona z dodatnim oprijemom - imamo rokavice v najrazličnejših različicah! Pomembno je, da kupiš prave rokavice za strmine po katerih se spuščaš! Nasvet: Začetniki smučanja in deskanja na snegu morajo pri nakupu novih rokavic zagotoviti, da so te vodoodporne, saj se strmin pogosto dotikajo z rokami. Za napredne smučarje je najbolje, da nosijo rokavice, ki so še posebej prožne, da med karvingom ne izgubijo palic.

null |  barva
Ekskluzivni kuponi na aplikaciji zate!
Pridobi -15% kupon kot pozdrav za nove uporabnike aplikacije in druge kupone.