Preklopi na glavno vsebino
01d
23u
23m
41s

Praznovanje 5-letnice ABOUT YOU: do -50% DODATNO le v APLIKACIJI

Vse, kar moraš vedeti
Smernice za velikosti kavbojk in triki

Vse, kar moraš vedeti Smernice za velikosti kavbojk in triki
Smernice za velikosti kavbojk in triki991

Poišči svojo popolno velikost

Iščeš popoln par kavbojk? Lažje rečeno, kot storjeno – do zdaj! Ali veš, da znamke ponujajo različne sisteme velikosti? Nekatere uporabljajo mednarodni sistem velikosti (XS, S, M, L, itd.), evropejski sistem (EU 40 itd.), spet druge pa uporabljajo ameriški način določanja velikosti v inčih, ki temelji na razmerju med pasom in tvojo višino. Beri naprej, da izveš za najboljši način, kako poiskati svojo velikost.

Kako do svojih meritev

Da določiš svojo velikost kavbojk, sledi naslednjim korakom:

Obseg pasu: izmeri se okoli pasu. Stoj sproščeno in izmeri tesno ob svoji koži.

Obseg bokov: izmeri se okoli svojega najširšega dela bokov. Merilnega traku ne zategni preveč, saj bi posledično lahko bile tvoje kavbojke pretesne.

Dolžina notranjega šiva: stoj bosih nog, sproščeno in zravnano na tleh. Med tvojimi stopali naj bo približno 10 cm razmaka. Izmeri dolžino od notranjega vrha tvoje noge, do gležnja. Nasvet: za največjo natančnost meritev, naj te izmeri druga oseba.

Centimetre pretvori v inče

Za merilni sistem v inčih, moraš pretvoriti le meritve pasu in dolžine. Drži se sledeče formule: 1 inč je enako 2,54 cm. Svoje meritve torej deli z 2,54 cm. Na primer – meritev pasu, ki v centimetrih znaša 73, je enaka 29 inčem, če vrednost zaokrožimo. Dolžina noge, ki v centimetrih znaša 82, je enaka 32 inčem, zopet zaokroženo. Tvoja idealna velikost kavbojk je torej W29/L32. Ta tabela lahko služi kot smernica za določanje tvoje velikosti. Tabela velikosti določene znamke, ki te zanima, ti ponudi bolj natančno orientacijo, saj se velikosti med znamkami lahko precej razlikujejo.

Vse, kar moraš vedeti Smernice za velikosti kavbojk in triki

Naj se ohlapne kavbojke popolnoma prilegajo

Se ti tvoje najljubše kavbojke ne prilegajo več dobro? S temi enostavnimi priročnimi napotki lahko v 15 sekundah najdeš nov par, ki ti je pisan na kožo. Oglej si video ter osvoji vse trike.

Iz svojih kavbojk ustvari kratke hlače

Imaš dovolj svojih starih kavbojk, vendar se jim ne moreš odpovedati? Preprosto jih preoblikuj v kratke jeans hlače! Oglej si video ter se nauči, kako.