Do -30% DODATNO na jakne5

Samo še:00Ure00Minute00Sekunde
 • Nisi še prijavljen/-a

  • Sledi svojim naročilom
  • Všečkaj svoje izbore
 • Tvoj seznam želja je prazen!
   Dodaj nekajna tvoj seznam.
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj izdelke v svojo košarico.
  Ali še ničesar nisi našel?
  Nakupuj nove izdelkeOdkrij outfite

Pogoji kupona

Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Velja le enkrat, in sicer do datuma veljavnosti, ki je naveden na kuponu in se samodejno odšteje z vašega računa, ko ob naročilu navedete kodo kupona.

V primeru celotnega vračila vrednost kupona propade. V primeru delnega vračila se upošteva vrednost kupona le, če je dosežena minimalna vrednost naročila za izdelke, ki jih boste obdržali. V nasprotnem primeru kupona ni mogoče upoštevati. Unovčenje za izdelke, ki ne dosegajo vrednosti kupona, ni mogoče. Na naročilo lahko unovčite maksimalno en kupon. Gotovinsko izplačilo ni mogoče.

Kupon ne velja za: kozmetične in negovalne izdelke in za naslednje blagovne znamke: BOSS ORANGE, HUGO, BOSS, Diesel, Drykorn, Max & Co., Samsoe&Samsoe, The Kooples, The Kooples Sport, Garmin, Peak Performance, Mammut, Maloja, Ray-Ban, Burberry, Emporio Armani, Oakley, Michael Kors, VOGUE Eyewear, Versace, Weekend Max Mara, Patagonia, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Patrizia Pepe. Kupon ne velja v kombinaciji z drugimi popusti in kuponi ter za sodelavce pri Otto Group. Izgube ali kraje kupona podjetje ABOUT YOU ne more nadomestiti. Zahtevki za delno ali popolno nadomestilo kupona ne obstajajo.

Kuponi s spletnih mest tretjih oseb

Velja minimalna vrednost naročila 50 € za kupone tretjih oseb. Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Velja le enkrat, in sicer do datuma veljavnosti, ki je naveden na kuponu in se samodejno odšteje z vašega računa, ko ob naročilu navedete kodo kupona.

V primeru celotnega vračila vrednost kupona propade. V primeru delnega vračila se upošteva vrednost kupona le, če je dosežena minimalna vrednost naročila za izdelke, ki jih boste obdržali. V nasprotnem primeru kupona ni mogoče upoštevati. Unovčenje za izdelke, ki ne dosegajo vrednosti kupona, ni mogoče. Na naročilo lahko unovčite maksimalno en kupon. Gotovinsko izplačilo ni mogoče.

Kupon ne velja za: kozmetične in negovalne izdelke in za naslednje blagovne znamke: Polo Ralph Lauren, BOSS ORANGE, HUGO, BOSS, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, UGG, Diesel, Opus, Drykorn, Max & Co., Samsoe&Samsoe, The Kooples, The Kooples Sport, TomTom, FitBit, Polar, Garmin, SpS, Peak Performance, Mammut, Maloja, Ray-Ban, Rag&Bone, Burberry, Emporio Armani, Oakley, Michael Kors, VOGUE, Versace, Weekend Max Mara, Patagonia, Cecilie Copenhagen, Marc Cain, Bogner, Bogner Fire & Ice, AG Jeans, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango.

Kupon ne velja v kombinaciji z drugimi popusti in kuponi ter za sodelavce pri ABOUT YOU. Izgube ali kraje kupona podjetje ABOUT YOU ne more nadomestiti. Zahtevki za delno ali popolno nadomestilo kupona ne obstajajo.

Posebni pogoji za kupone Net Promoter Score

Med vsemi sodelujočimi v anketi Net Promoter Score, ki bodo soglašali z uporabo številke naročila, bomo izžrebali 50 % popusta pri nakupovalnih kuponih (glej Pogoje sodelovanja). Velja maksimalna vrednost naročila 500 € pred uporabo kupona oz. 250 € po uporabi kupona. Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Velja 3 mesece od prejema po e-pošti in se bo samodejno odštel od vašega računa, ko bo vnesena koda kupona ob naročilu. V primeru popolnega vračila vrednost kupona propade. Na naročilo lahko unovčite le en kupon. Gotovinsko izplačilo ni mogoče.

Kupon ne velja za kozmetične in negovalne izdelke in ne za naslednje blagovne znamke: BOSS ORANGE, HUGO, BOSS, Diesel, Drykorn, Max & Co., Samsoe&Samsoe, The Kooples, The Kooples Sport, Garmin, Peak Performance, Mammut, Maloja, Ray-Ban, Rag&Bone, Burberry, Emporio Armani, Oakley, Michael Kors, Versace, Weekend Max Mara, Patagonia, Marc Cain, Bogner, Bogner Fire & Ice, AG Jeans, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Patrizia Pepe. Kupon ne velja v kombinaciji z drugimi popusti in kuponi in ne za zaposlene pri podjetju ABOUT YOU GmbH. Če je kupon izgubljen ali ukraden, ga ABOUT YOU GmbH ne more nadomestiti z drugim. Zahtevki za delno ali popolno zamenjavo bona ne obstajajo.

> > > >