Preklopi na glavno vsebino

Pogoji kupona

Osebni popusti v "Tvoje ponudbe"

Osebni popust iz razdelka "Tvoje ponudbe" velja za enkratno uporabo roka veljavnosti, ki je naveden na popustu, in se samodejno odšteje od skupnega zneska naročila, če je aktiviran. Koda kupona na blagajni ni potrebna. Popust je neprenosljiv in ga je mogoče uveljavljati le v kombinaciji z naročilom na spletni strani ABOUT YOU.

V posameznem naročilu je mogoče uveljaviti le en popust iz razdelka "Tvoje ponudbe". Popusta iz rubrike "Tvoje ponudbe" ni mogoče kombinirati z drugimi promocijami, DODATNIMI popusti in kuponi. Če svoje celotno naročilo vrnete, veljavnost popusta zapade. V primeru delnega vračila pa se popust upošteva na preostalih izdelkih. Izplačilo, naknadni odbitek ali povračilo popusta niso mogoči.

Popust je dodeljen uporabniškemu računu in mora biti aktiviran v razdelku "Tvoje ponudbe". Če je popust aktiviran, se njegova vrednost samodejno odšteje od upravičenih izdelkov. Popust velja le na izbrane izdelke − ti so po aktivaciji popusta označeni z besedo "DODATNO". Osebni popust lahko deaktivirate vse do vstopa v nakupovalno košarico, v primeru, če popusta ne želite uporabiti med trenutnim nakupom.

Kuponi s kodo kupona

Najmanjša vrednost naročila je 50€, razen če je na ustreznem oglasnem materialu ali v kampanji navedena drugačna minimalna vrednost naročila. Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Velja le enkrat, in sicer do datuma veljavnosti, ki je naveden na kuponu in se samodejno odšteje z vašega računa, ko ob naročilu navedete kodo kupona.

V primeru celotnega vračila vrednost kupona propade. V primeru delnega vračila se upošteva vrednost kupona le, če je dosežena minimalna vrednost naročila za izdelke, ki jih boste obdržali. V nasprotnem primeru kupona ni mogoče upoštevati. Unovčenje za izdelke, ki ne dosegajo vrednosti kupona, ni mogoče. Na naročilo lahko unovčite maksimalno en kupon. Gotovinsko izplačilo ni mogoče.

Bon ne velja za kozmetične in negovalne izdelke ter izdelke iz Spotlight Sneaker kategorije. Kupon prav tako ne velja za naslednje blagovne znamke: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. Kupon ne velja v kombinaciji z drugimi popusti ter na popust označen z "DODATNO". Izgube ali kraje kupona podjetje ABOUT YOU ne more nadomestiti. Zahtevki za delno ali popolno nadomestilo kupona ne obstajajo.

Kuponi s spletnih mest tretjih oseb

Velja minimalna vrednost naročila 100 € za kupone tretjih oseb. Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Velja le enkrat, in sicer do datuma veljavnosti, ki je naveden na kuponu in se samodejno odšteje z vašega računa, ko ob naročilu navedete kodo kupona.

V primeru celotnega vračila vrednost kupona propade. V primeru delnega vračila se upošteva vrednost kupona le, če je dosežena minimalna vrednost naročila za izdelke, ki jih boste obdržali. V nasprotnem primeru kupona ni mogoče upoštevati. Unovčenje za izdelke, ki ne dosegajo vrednosti kupona, ni mogoče. Na naročilo lahko unovčite maksimalno en kupon. Gotovinsko izplačilo ni mogoče.

Bon ne velja za kozmetične in negovalne izdelke ter izdelke iz Spotlight Sneaker kategorije. Kupon prav tako ne velja za naslednje blagovne znamke: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear.

Kupon ne velja v kombinaciji z drugimi popusti, ne velja na popust označen z "DODATNO" ter za sodelavce pri Otto Group. Izgube ali kraje kupona podjetje ABOUT YOU SE & Co. KG ne more nadomestiti. Zahtevki za delno ali popolno nadomestilo kupona ne obstajajo.

Posebni pogoji za kupone Net Promoter Score

Med vsemi sodelujočimi v anketi Net Promoter Score, ki bodo soglašali z uporabo številke naročila, bomo izžrebali 50% popusta pri nakupovalnih kuponih (glej Pogoje sodelovanja). Velja maksimalna vrednost naročila 500 € pred uporabo kupona oz. 250 € po uporabi kupona. Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Velja 4 tedne od prejema po e-pošti in se bo samodejno odštel od vašega računa, ko bo vnesena koda kupona ob naročilu. V primeru popolnega vračila vrednost kupona propade. Na naročilo lahko unovčite le en kupon. Gotovinsko izplačilo ni mogoče.

Bon ne velja za kozmetične in negovalne izdelke ter izdelke iz Spotlight Sneaker kategorije. Kupon prav tako ne velja za naslednje blagovne znamke: Versace, Burberry, Oakley, Ray-Ban, Vogue Eyewear, Mammut, Garmin, Arnette, Emporio Armani, Tory Burch, Coach, Ralph Lauren, Obey, Marella, Persona by Marina Rinaldi, Mango, Mango Kids, Mango Man, violeta by Mango, Weekend Max Mara, Max Mara Leisure, Max Mara, Bershka, Pull&Bear. Kupon ne velja v kombinaciji z drugimi popusti, ne velja na popust označen z "DODATNO" ter za sodelavce pri Otto Group. Izgube ali kraje kupona podjetje ABOUT YOU ne more nadomestiti. Zahtevki za delno ali popolno nadomestilo kupona ne obstajajo.

Live shopping kuponi s kodo kupona

Minimalna vrednost naročila znaša 50 €. Kupon je neprenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom na ABOUT YOU spletni strani. Velja za enkratno uporabo do datuma izteka veljavnosti, navedenega na kuponu, in se samodejno odšteje od skupnega zneska naročila, če je koda kupona vnesena med postopkom naročila.

V primeru celotnega vračila naročila vrednost kupona zapade. Odkup izdelkov, ki ne dosegajo vrednosti kupona, ni mogoč. V posameznem naročilu lahko unovčite le en kupon. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Bon ne velja za kozmetične in negovalne izdelke ter izdelke iz Spotlight Sneaker kategorije.

Bon ne velja v povezavi z drugimi popusti, kuponi in se ne uveljavlja poleg DODATNIH popustov. V primeru izgube ali ukradenega kupona podjetje ABOUT YOU ne more vrniti kupnine. Zahtevki za delno ali popolno zamenjavo kupona niso upravičeni

Kuponi

Kupon ni prenosljiv in ga je mogoče unovčiti le v kombinaciji z naročilom pri ABOUT YOU. Veljaven je za enkratno uporabo do datuma poteka, navedenega na kuponu. Popust se bo avtomatsko odštel od zneska, če je kupon aktiviran med naročilom. Kupon velja le na izbrane izdelke.

V primeru vračila kupon poteče. Gotovinska izplačila niso mogoča.

Kupon ni veljaven v povezavi z drugimi popusti, boni in se ne upošteva pri DODATNIH popustih. > > > > > > > > > > > > > > > >