Preklopi na glavno vsebino
Prijava
Seznam želja
Košarica

NIKE Air Force 1

NIKE Air Force 1 – klasika v številnih različicah

NIKE Air Force 1 predstavlja popolno dopolnitev sloga – za moške, otroke, mladostnike ali ženske. Vsak si lahko najde svojega favorita, vsakdo pozna ikonične superge NIKE s slavnim logotipom – kljukico. Že vrsto let je kultni copat daleč v ospredju. NIKE Air Force 1 je na voljo v nizki ali visoki različici ali kot model s srednje visokim izrezom. Za dobro zmogljivost so potrebni dobro prilegajoči se copati. Zato glede prileganja ne smeš sprejemati nikakršnih kompromisov. Model Air Force 1 Sage je najprimernejši za ženske z ozkimi stopali. Copat NIKE Air Force 1 Sage Low je posodobljena različica modela NIKE AF1 in je sestavljen iz tanjšega vrhnjega materiala aerodinamične oblike ter širšega srednjega podplata za trendovski robusten videz. Originalna perforacija AF1 skrbi za to, da so stopala hladna, in za udobje, tehnologija pene pa za mehko blaženje. NIKE Air Force 1 imajo nazobčan zunanji podplat, ki zagotavlja potreben oprijem na cestah.

NIKE Air Force 1 z inovativnim zračnim blaženjem

Ta priljubljen copat za šport in prosti čas je na voljo v skoraj 2000 različicah. Na primer, kot NIKE Air Force 1 ’07 za ženske v številnih barvah in slogih. Ta bolj klasična izvedba linije NIKE Air Force 1 je na voljo v številnih različnih barvnih kombinacijah in je narejena iz kakovostnega pravega usnja. Podplat je obšit krog in krog, kar zagotavlja potrebno robustnost, zračno blaženje na peti pa skupaj z mehkim notranjim podplatom nudi visoko udobje med nošenjem. NIKE Air Force 1 ’07 ni izgubil svojega žara. V primerjavi s prvotno različico za košarko je dobil svež videz in očara z mehkim usnjem. Vrhnji material iz polnega usnja se s staranjem omehča. Zračno blaženje NIKE Air je bilo prvotno razvito za košarkaše in zagotavlja celodnevno udobje med nošenjem ter nizko težo. Nizka oblazinjena obroba čevlja daje eleganten videz in je prijetna na otip.

Danes prav tako kot nekoč: tek kot po oblakih v copatih NIKE Air Force 1

Bruce Kilgore, oblikovalec in nekdanji kipar, je leta 1982 za ameriško športno znamko izdelal osnutek za Air Force 1, ki je bil prvotno zasnovan kot košarkaški copat in je s tehnologijo NIKE Air, ki je bila takrat prvič uporabljena, poskrbel za popolnoma novo vrsto blaženja. Air Force 1 je dobil ime po vojaškem letalu, ki prevaža predsednika ZDA. Skozi desetletja je povpraševanje po NIKE Air Force kot copatih za prosti čas naraslo. Zato je NIKE razvijal vedno nove videze za ta kultni copat. NIKE Air Force 1 je večen. Tako v preteklosti kot tudi danes ga nosijo ljudje, ki sledijo modi, in postavljavci trendov po vsem svetu; športniki, glasbeniki in hollywoodske zvezde kombinirajo svoje videze s temi športnimi copati. Odvisno od okusa in sloga lahko izbiraš med NIKE Air Force 1 v visoki, nizki ali srednji izvedbi. Klasika za ženske je na voljo v številnih različicah.