Preklopi na glavno vsebino

Najdi popolno prileganje
Najboljši pas za vsak videz

Najdi popolno prileganje Najboljši pas za vsak videz
Najboljši pas za vsak videz196

Kako izmeriti za popolno prileganje

Prava velikost in oblika pasu zagotavljata udobje in slog. Tako ne bo več drsenja, utesnjenosti ali omejenega gibanja, temveč le čist in urejen videz – dobro prilegajoče se oblačilo v vseh pomenih besede. Tukaj je nekaj osnovnih pravil za izbiro pravega pasu.

1. Uporabi merilni trak: merilni trak si pritrdi okoli pasu, kjer običajno nosiš pas. Prepričaj se, da se trak dobro prilega, da ni preveč tesno, in zabeleži meritve.

2. Izberi velikost pasu: velikost pasu običajno ustreza obsegu tvojega pasu. Vendar je za optimalno udobje najbolje izbrati 5-7 cm večjo velikost.

3 Poišči idealno dolžino: od srednje luknje do konca pasu je približno 15 cm – to razdaljo dodaj celotni dolžini pasu. To je tvoja idealna velikost pasu. Svoj videz lahko izboljšaš tudi s prilagojenim krojem, tako da v pas narediš dodatne luknje.

Pas za vsak dan

Pasovi za sproščene priložosti imajo lahek in udoben kroj ter obliko. Če iščeš bolj vsakdanjo možnost, lahko izbereš širši pas s trpežnejšim usnjem ali tkanino in večjo zaponko. To je udobna izbira, če želiš nekaj preprostega za pisarno, zabavo in formalne priložnosti. Kaj se bo odlično ujemalo s tem pasom? K elegantni obleki za vsak dan ali celo k tvojemu najljubšemu paru kavbojk ali hlač. Ti pasovi bodo poskrbeli za popolno ravnovesje med priložnostnim glamurjem in elegantno obleko.

null |  barva
Najdi popolno prileganje Najboljši pas za vsak videz