Preklopi na glavno vsebino

Nasveti, triki in tabele velikosti za tvoje mere
Kako do popolne velikosti kavbojk zase

Nasveti, triki in tabele velikosti za tvoje mere Kako do popolne velikosti kavbojk zase
Kako do popolne velikosti kavbojk zase282

Poišči popoln kroj zase

Iščeš popoln par kavbojk? Lažje rečeno, kot storjeno – do zdaj! Ali veš, da znamke ponujajo različne sisteme velikosti? Nekatere uporabljajo mednarodni sistem velikosti (XS, S, M, L, etc), evropski sistem (EU 38 itd), spet druge pa uporabljajo ameriški način določanja velikosti v inčih, ki temelji na razmerju med pasom in tvojo višino. Beri naprej, da izveš za najboljši način, kako poiskati svojo velikost. Smo pripravljeni?

LeGer by Lena Gercke null |  barva

Kako do svojih meritev

Da določiš svojo velikost kavbojk, sledi naslednjim korakom:

1. Obseg pasu: stoj sproščeno in meri direktno na koži, tesno ob svojem pasu.

2. Obseg bokov: meri okoli najširšega dela bokov. Merilnega traku ne zategni preveč, saj bi posledično lahko bile tvoje kavbojke pretesne.

3. Dolžina notranjega šiva: stoj bosih nog, sproščeno in zravnano na tleh. Med tvojimi stopali naj bo približno 10cm razmaka. Izmeri dolžino od vrha notranjosti tvoje noge, do gležnja. Nasvet: za največjo natančnost meritev, naj te izmeri druga oseba.

Nasveti, triki in tabele velikosti za tvoje mere Kako do popolne velikosti kavbojk zase
null |  barva

Pretvori centimetre v inče

Za merilni sistem v inčih, moraš pretvoriti meritve pasu in dolžine. Drži se sledeče formule: 1 inč je enako 2,54 cm. Svoje meritve torej deli z 2,54 cm. Na primer – meritev pasu, ki v centimetrih znaša 73, je enaka 29 inčem, če vrednost zaokrožimo. Dolžina noge, ki v centimetrih znaša 82, je enaka 32 inčem, zopet zaokroženo. Tvoja idealna velikost kavbojk je torej W29/L32.

Le še en nasvet, preden začneš nakupovati! Ta tabela naj ti služi kot grobo vodilo pri določanju svoje velikosti.Velikosti in prileganje se namreč razlikujejo glede na blagovno znamko in si je vredno pogledati tudi tabele izbrane znamke.

Nasveti, triki in tabele velikosti za tvoje mere Kako do popolne velikosti kavbojk zase
Ekskluzivni kuponi na aplikaciji zate!
Pridobi -15% kupon kot pozdrav za nove uporabnike aplikacije in druge kupone.