Preklopi na glavno vsebino
02d
00u
22m
50s

Praznovanje 5-letnice ABOUT YOU: do -50% DODATNO le v APLIKACIJI

Vse, le običajno ne
Hlače za vse tipe postav

Vse, le običajno ne Hlače za vse tipe postav
Hlače za vse tipe postav886

Bodi to, kar si

Slavimo našo notranjo lepoto in edinstvenost. Lepo je biti samozavestna in vedeti, kaj ti je všeč in kaj ti ustreza. Kako ti lahko poznavanje svoje postave pomaga? Olajša izbiro udobnih in vsestranskih kosov, ki jih kombiniraš tako, da poudariš svoje najljubše lastnosti. Ne glede na to, ali imaš postavo v obliki peščene ure, jabolka, črke V, H, ali hruškasto: mi ti nudimo navdih, ki ti omogoča, da si čudovita navzven in navznoter.

Postava v obliki jabolka

Če imaš vitkejši spodnji del telesa in bolj zaobljen trup, imaš postavo v obliki jabolka. Svojo silhueto poudari s hlačami z visokim pasom širšega kroja, ki se pri gležnjih rahlo razširijo. Od glave do peta usklajena barvna paleta lepo podaljša telo – v outfitu z ravnimi hlačami iz blaga, skupaj z usklajenim suknjičem in čevlji s peto, boš videti boš kot šefica. Črn par poslovnih boxy hlač je izjemno vsestranski, kot tudi laskav. Odloči se za hlače z visokim pasom, vanje zatlači preprosto majico in tako poudari svoj pas, nato pa dodaj pete in suknjič za popoln večerni videz. Bež hlače s širokimi hlačnicami iz mehkega materiala bodo tvojemu videzu dodale volumen. Da pa bo tvoj outfit še bolj osupljiv, jih kombiniraj s srajco enake barvne in s petami.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Hruškasta postava

Če je najširši del tvojega telesa okoli bokov, zgornji del telesa pa je ožji, imaš postavo v obliki jabolka. Hlače na zvonec poudarijo in polepšajo tvojo postavo, medtem ko mini obleka, tvojo postavo objame. Za bolj uravnovešen outfit obuj čevlje s peto, ki bodo primerni tako za podnevi, kot ponoči. Trendovsko opozorilo: obleka čez hlače je zdaj res in! Poslovne hlače so vedno videti dobro, v različici z visokim pasom in v kombinaciji s crop topom pa poudariš svoj pas. Usnjene hlače z visokim pasom se spogledujejo z modo in elegantno objamejo telo. S pulijem, pasom in mokasini dobiš popoln videz od pisarne do večerje, v katerem se počutiš udobno in samozavestno.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look