Preklopi na glavno vsebino

Tvoj vodič
Kako izbrati pravo srajco

Tvoj vodič Kako izbrati pravo srajco
Kako izbrati pravo srajco54

Razbijamo pravila za izbor srajice

Obleči se za delovno mesto, ki si ga želiš. Pri tem ti lahko pomaga prava srajca. Najprej je pomembna prava velikost. Oprejeti, običajni ali sproščeni kroj? Potem razmisli o materialu. Kakovostni materiali, kot je bombaž, bodo zagotovili zračnost, pa tudi udoben občutek. Kar zadeva barve, je bela brezčasna klasika, ki se ujema z vsako obleko, ne moreš pa zgrešiti niti z nežno modro, zeleno ali rožnato. Vsi ti vidiki igrajo pomembno vlogo v tvoji kolekciji srajc. Oglej si naš vodnik in poišči svojo popolno srajco.

Oprijeti kroj

Srajca je izdelana za sodobne moške, ki cenijo ostri videz, oprijeta srajca ima zožen pas ter prilegajočo se obliko. Brez težav bo poudarila tvojo postavo, hkrati pa bo zagotavljala neomejeno gibanje. Srajce oprijetega kroja se brez težav oblečejo pod puloverje, jakne ali suknjiče. Ta srajca je primerna za vse, ki cenijo eleganten videz, ne glede na to, ali imaš pomemben sestanek, četudi virtualni.

null |  barva
Tvoj vodič Kako izbrati pravo srajco

Običajni kroj

Srajca običajne oblike je čistega in udobnega kroja, zato je vsestranska izbira za vsakodnevno nošenje. Njena klasična oblika ima ravno prav prostora okoli prsi in pasu – ni ne pretesna ne preohlapna. Zaradi brezčasnega in uglajenega videza jo je mogoče zlahka obleči navzgor ali navzdol za vsako priložnost. Poleg tega je primeren za moške vseh oblik in velikosti.

OLYMP null |  barva