Preklopi na glavno vsebino

Adidas Superstar

Adidas Superstar – brezčasen in legendaren

Pravi klasik in moderen kot še nikoli: Adidas Superstar. Legendarni kultni copat je bil razvit leta 1969 za košarkaše, uradno pa je bil dan na trg nekoliko pozneje. Zanj so značilni relativno debel podplat, katerega slog se do danes ni spremenil, slavne barvno poudarjene tri črte, logotip Superstar in sprednji del v obliki školjke. Superstar iz kolekcije Adidas Originals je večinoma izdelan iz pravega usnja in ima prepoznavno gumijasto kapico na prstih. Ta kapica ni samo stilna, pač pa tudi ščiti sprednji del stopala. Zaradi te gumijaste kapice so športni copati dobili ime »Shell Toes« (prsti v obliki školjke). V 80. letih prejšnjega stoletja so superge postale prave superzvezdnice, saj so jih glasbeniki na hip hop sceni razglasili za najpriljubljenejši čevelj. Ameriška hip hop skupina Run DMC jim je posvetila pesem »My Adidas«, skupini Red Hot Chili Peppers in Beyoncé pa je proizvajalec posvetil celo lasten model iz jubilejne kolekcije – kateremu čevlju je to doslej uspelo? Danes si ne moremo več predstavljati ulične mode brez teh ležernih kultnih superg.

Adidas Superstar – prava ikona uličnega stila za vso družino

Zahvaljujoč klasičnim poudarkom v kombinaciji z moderno originalnostjo Adidas Superstar ne navdušuje samo ljubiteljev superg, pač pa tudi ženske, moške in otroke, saj so obutev za vso družino. Najmlajši lahko izbirajo med supergami s prisrčnimi motivi in pisanimi vzorci. Namesto vezalk, tako kot pri modelih za odrasle, nekateri modeli za otroke prepričajo z zapiranjem na ježka ali pa so narejeni tako, da se jih preprosto natakne, tako da otroci ne potrebujejo pomoči pri obuvanju in sezuvanju. Pravo doživetje uspeha! Ženske in moški lahko izbirajo med številnimi barvnimi kombinacijami superg, ki pa kljub temu ohranjajo svoj minimalistični slog. Čista bela je posebej priljubljena. Svetleči detajli, kot so tri črte v zlati barvi, poskrbijo za to, da športni copati privlačijo poglede, in vsem kavbojkam zagotovijo glamurozen videz. Barvo poudarjen je tudi znak s tremi listi na visokem petnem delu superge. Poleg slavnih treh črt ti trije listi delujejo kot dodaten znak proizvajalca športnih artiklov. Znak je nastal v začetku 70. let prejšnjega stoletja, približno takrat, ko je na trg prišel model Superstar, kot simbol olimpijskega duha. Proizvajalec športnih oblačil Adidas je bil in je eden izmed najpomembnejših dobaviteljev za olimpijske igre in ta logotip s tremi listi ter tremi vodoravnimi črtami predstavlja prijateljsko držo vseh športnikov na tekmovanjih.

Svojemu videzu dodaj športno eleganco – Adidas Superstar

Ta super copat za prosti čas brez dvoma prepriča tudi z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Zaradi visoke kakovosti uporabljenih materialov in zelo dobre obdelave so športni copati izredno udobni, obstojni in nudijo odlično udobje med nošenjem. Stilni videz v številnih barvah jim daje že skoraj elegantno noto – model Superstar znamke Adidas Originals lahko kombiniraš z jeansom ali obleko. Optimalno blaženje zagotavlja notranji podplat OrthoLite® v vsakem modelu iz te serije. Zaradi brezčasnega in kljub temu prefinjenega dizajna modelov Adidas Superstar bo ta postal tvoj najpriljubljenejši čevelj. Je tvoj stalen spremljevalec – v službi, pri nakupovanju ali na festivalu. V zelo priljubljenih supergah Adidas boš gotovo tudi ti superzvezdnica.

Odkrij pestro ponudbo iz kolekcije superg Adidas Superstar na strani ABOUT YOU in naročaj prek spleta.