Preklopi na glavno vsebino
Let's get ready for Black Friday!
Neverjetne ponudbe in popusti5

BLACK FRIDAY v ABOUT YOU spletni trgovini

Black Friday je končan, ampak na ABOUT YOU lahko najdeš svoje najljubše modne kose po odličnih cenah vse leto! Odkrij žensko modo in nakupuj oblačila, obutev ter modne dodatke po nizkih cenah. Moški lahko najdejo znižana moška oblačila v oddelku moške mode. Naroči danes – z brezplačno* poštnino, čisto do svojega praga.

Black Friday 2023: 24. novembra 2023

ČRNI PETEK izvira iz Amerike in obeležuje dan po zahvalnem dnevu. Družinski praznik, vse o ljubezni, puranu in polnjenju, lahko enačimo s klasičnim zahvalnim dnem. Naslednji petek mnogi američani uporabljajo kot premostitveni dan v tradicionalnem družinskem vikendu in za pridobitev prvih daril - božična sezona se je začela!


Seveda se trgovci zavedajo tega trenda in želijo z močnimi diskontnimi akcijami ustvariti najvišjo možno prodajo. Številne trgovine odpirajo svoja vrata na BLACK FRIDAY ob 5. uri v obliki neskončnih popustov, posebnih ponudb in popustov. Da bi pridobili enega od želenih izdelkov, se mnogi odločijo že ponoči čakati pred prodajalnami.


Od širjenja internetnega trgovanja smo ponedeljek, ki sledi dnevu zahvalnosti kot CYBER MONDAY, praznovali vedno z veseljem. Medtem ko so bile BLACK FRIDAY ponudbe namenjene bolj fizičnim trgovinam, so bile CYBER MONDAY ponudbe namenjene spletnim trgovinam. Po hitrem tehnološkem razvoju sta se vmes oba dneva združila in tako tvorita cel vikend, poln vročih ponudb.


Toda kako je nastalo jedrnato ime, ki stoji nad našimi super znižanimi izdelki?

O oblikovanju imena ČRNI PETEK govori veliko teorij in mitov - tu so tri najbolj priljubljene zgodbe:


  • 1. teorija: Ogromne množice, ki se ta petek prebijajo po nakupovalnih arkadah, so videti kot velika črna množica.
  • 2. teorija: Trgovci s prodajo močno znižanih izdelkov spremenijo rdeče številke v črne številke.
  • 3. teorija: Trgovci s štetjem svojih visokih dobičkov dobijo črne prste.

Vsi se strinjajo, da trgovci zaslužijo, mi pa prihranimo - prihranimo veliko!

BLACK FRIDAY sreča ABOUT YOU

Tudi ABOUT YOU ponuja nepremagljive BLACK FRIDAY ponudbe. V petek, 24. novembra 2023, se lahko založiš z odličnimi modnimi kosi po izredno nizkih cenah in kar je najboljša stvar - vse to iz udobja tvojega doma! Preskoči gneče v veleblagovnicah in udarce s komolci za zadnjo kupčijo. Udobno naroči s kavča in se izogni dolgim čakalnim vrstam v garderobah in na blagajnah. Jakne, obleke, hlače in še veliko več najdeš na BLACK FRIDAY RAZPRODAJI pri ABOUT YOU - vendar samo do odprodaje zalog! Pridobi vroče ponudbe, preden te nekdo prehiti. Veseli se predbožične sezone z ABOUT YOU in izkoristi brezplačno dostavo*, plačilo z gotovino po povzetju in 100 dni pravice do vračila!

BLACK FRIDAY - pogosta vprašanja

Kdaj bo potekal Black Friday 2023?

V petek, 24. novembra 2023

Kaj se bo zgodilo na Black Friday?

Na Black Friday številne fizične in spletne trgovine za kratek čas močno znižajo svoje cene. Tako se prodaja občutno poveča in pri tem lahko veliko načrtovanih božičnih nakupov opraviš po zelo dostopnih cenah.

Kako dolgo traja Black Friday?

Kot pove že ime, se Black Friday odvija v petek. Veliko trgovin pa začne prodajne akcije nekaj ur prej in jih izvaja ves konec tedna. Večina Black Friday akcij traja vsaj 3 dni.

Priljubljene znamke na Black Friday razprodaji