• Nisi še prijavljen/-a

  • Sledi svojim naročilom
  • Všečkaj svoje izbore
 • Tvoj seznam želja je prazen!
   Dodaj nekajna tvoj seznam.
 • Tvoja košarica je prazna!
   Dodaj izdelke v svojo košarico.
  Ali še ničesar nisi našel?
  Nakupuj nove izdelkeOdkrij outfite
Let's get this
Black Friday started!
Neverjetna ponudba in popusti5

BLACK FRIDAY v ABOUT YOU spletni trgovini

Black Friday 2020: 27. novembra 2020

BLACK FRIDAY letos ponovno poziva k boju s cenami. Ekskluzivni Black Friday popusti močno znižajo cene in pospešijo bitje nakupovalnih src! Toda kakšna je zgodba o obsežni BLACK FRIDAY ponudbi? ABOUT YOU posveti s svetlobo v temi:

BLACK FRIDAY izvira iz Amerike in obeležuje dan po zahvalnem dnevu. Družinski praznik, vse o ljubezni, puranu in polnjenju, lahko enačimo s klasičnim zahvalnim dnem. Naslednji petek mnogi američani uporabljajo kot premostitveni dan v tradicionalnem družinskem vikendu in za pridobitev prvih daril - božična sezona se je začela!

Seveda se trgovci zavedajo tega trenda in želijo z močnimi diskontnimi akcijami ustvariti najvišjo možno prodajo. Številne trgovine odpirajo svoja vrata na BLACK FRIDAY ob 5. uri v obliki neskončnih popustov, posebnih ponudb in popustov. Da bi pridobili enega od želenih izdelkov, se mnogi odločijo že ponoči čakati pred prodajalnami.

Od širjenja internetnega trgovanja smo ponedeljek, ki sledi dnevu zahvalnosti kot CYBER MONDAY, praznovali vedno z veseljem. Medtem ko so bile BLACK FRIDAY ponudbe namenjene bolj fizičnim trgovinam, so bile CYBER MONDAY ponudbe namenjene spletnim trgovinam. Po hitrem tehnološkem razvoju sta se vmes oba dneva združila in tako tvorita cel vikend, poln vročih ponudb.

Toda kako je nastalo jedrnato ime, ki stoji nad našimi super znižanimi izdelki?

O oblikovanju imena BLACK FRIDAY govori veliko teorij in mitov - tu so tri najbolj priljubljene zgodbe:

 • 1. teorija: Ogromne množice, ki se ta petek prebijajo po nakupovalnih arkadah, so videti kot velika črna množica.
 • 2. teorija: Trgovci s prodajo močno znižanih izdelkov spremenijo rdeče številke v črne številke.
 • 3. teorija: Trgovci s štetjem svojih visokih dobičkov dobijo črne prste.

Vsi se strinjajo, da trgovci zaslužijo, mi pa prihranimo - prihranimo veliko!

BLACK FRIDAY sreča ABOUT YOU

Tudi ABOUT YOU ponuja nepremagljive BLACK FRIDAY ponudbe. V petek, 27. novembra 2020, se lahko založite z odličnimi modnimi kosi po izredno nizkih cenah in kaj je najboljša stvar - vse to iz udobja vašega doma! Prihranite si gneče veleblagovnic in komolcev za zadnjo kupčijo. Udobno naročite s kavča in se izogibajte dolgim čakalnim vrstam v garderobah in na blagajnah. Jakne, obleke, hlače in še veliko več najdete na BLACK FRIDAY RAZPRODAJI pri ABOUT YOU - vendar samo do odprodaje zalog! Pridobite vroče ponudbe, preden vas nekdo prehiti. Veselite se predbožičnega obdobja z ABOUT YOU in izkoristite brezplačno pošiljanje, plačilo z gotovino po povzetju in 100 dni pravice do vračila!

Pogosta vprašanja o BLACK FRIDAY

Kdaj nastopi Black Friday 2020?

Petek, 27. novembra 2020

Kaj se bo zgodilo na Black Friday?

Na črni petek številne fizične in spletne trgovine za kratek čas močno znižajo svoje cene. Tako se prodaja občutno poveča in pri tem lahko veliko načrtovanih božičnih nakupov opravite po zelo dostopnih cenah.

Kako dolgi traja Black Friday?

Black Friday se odvija v petek, kot že ime pove. Vendar veliko trgovin začne prodajne akcije nekaj ur prej in jih vodi ves konec tedna. Večina Black Friday akcij traja vsaj 3 dni.

Priljubljene znamke na razprodaji črnega petka